Nina Linge

Hur kan jag hjälpa dig/er?
När du kontaktar mig så kan vi diskutera oss fram till vilken lösning eller terapeut som skulle vara bäst för dig/er. Dels utifrån vad du/ni söker för, dels utifrån vilka terapeuter som är tillgängliga. Många gånger handlar samtalen enbart om rådgivning och stöd. Det kan också vara skönt att veta att även jag har tystnadsplikt.

Lite om mig själv
Jag är född och uppvuxen i Björkarnas stad Umeå. Jag har två vuxna söner som bor och arbetar där.
Mitt yrkesliv har varit av varierande slag, jag har jobbat inom såväl vård och omsorg, hotell och restaurang och som växeltelefonist. Jag har även drivit eget företag. Sedan 1996 lever jag tillsammans med Egil och har ända sedan dess arbetat i företaget. I och med att jag har genomgått grundläggande orienteringskurser i KBT samt deltagit i ett flertal workshops nationellt och internationellt har jag fått ett brett kunnande inom psykologi och psykiatri.

Nina Linge är administratör och till henne kan du vända dig om du har frågor samt undrar vilken terapeut som passar dig bäst.
Mejl: nina.linge@egillinge.com
Tel: 0706-44 04 80
Det går även bra att vända sig direkt till terapeuterna för att ställa frågor, det är även via respektive terapeut du bokar din tid.