skype_loggo2
 

Nu är det möjligt att få terapi av Egil Linge via Skype

Från och med hösten 2017 kommer vi att öppna för möjligheten att få konsultation & psykoterapi av Egil via Skype-videosamtal. Egil kommer delvis att jobba på mottagningen i Stockholm, delvis via Skype från Alicante, Spanien.

Modern forskning visar att utfallet av internetterapi blir bättre om man ses live en gång i början vid inledningen av terapin samt en gång i slutet vid avslutningen av terapin. För den som är intresserad av Skype-terapi erbjuder vi därför ett individuellt bedömningssamtal samt ett avslutande samtal på mottagningen i Stockholm, enligt nedanstående tider.

Att ses live är inget måste men en fördel om det är möjligt att genomföra. Bor du inte i Stockholm har vi full förståelse för att det givetvis kan vara svårt att få till ett fysiskt möte rent praktiskt, i så fall löser vi det på annat sätt.

Varmt välkommen att boka tider för Skype-terapi hos Nina Linge via mejl nina.linge@egillinge.com för första bedömningssamtal.

Tre enkla regler

1. Du måste vara över 18 år
2. Se till att du är ostörd när du ringer upp
3. Betalning sker alltid på förhand innan avsatt tid

Aktuella tider för att inleda Skype-terapi

Bedömningssamtal: 30/8 och 1/9, 2017
Avslutande samtal: vecka 21, 2018

Priser

Bedömningssamtal: 60 min – 1 750 kr
Skype-samtal & avslutande samtal: 40 min – 1 500 kr

Så går betalningen till

Betalning för bedömning sker på plats på mottagningen med betalkort. Betalning för Skype-samtal sker via Bankgiro 906-6085. (Obs! Pengarna skall vara insatta innan du ringer upp, tänk på att en banköverföring kan ta upp till 3 dagar. Glöm EJ ange ditt namn vid betalningen.)