banner_nina

 

 

 

 

 

 

Hur kan jag hjälpa dig/er?
När du kontaktar mig så kan vi diskutera oss fram till vilken lösning eller terapeut som skulle vara bäst för dig/er. Dels utifrån vad du/ni söker för, dels utifrån vilka terapeuter som är tillgängliga. Många gånger handlar samtalen enbart om rådgivning och stöd. Det kan också vara skönt att veta att även jag har tystnadsplikt.

Lite om mig själv
Jag är född och uppvuxen i Björkarnas stad Umeå. Jag har två vuxna söner som bor och arbetar där.
Mitt yrkesliv har varit av varierande slag, jag har jobbat inom såväl vård och omsorg, hotell och restaurang och som växeltelefonist. Jag har även drivit eget företag. Sedan 1996 lever jag tillsammans med Egil och har ända sedan dess arbetat i företaget. I och med att jag har genomgått grundläggande orienteringskurser i KBT samt deltagit i ett flertal workshops nationellt och internationellt har jag fått ett brett kunnande inom psykologi och psykiatri.
På min fritid tycker jag om att vandra längs havet med hunden Ozo och när jag får tid över så älskar jag att läsa böcker.

Nina Linge är administratör och till henne kan du vända dig om du har frågor samt undrar vilken terapeut som passar dig bäst.
Mejl: nina.linge@egillinge.com
Tel: 0706-44 04 80
Det går även bra att vända sig direkt till terapeuterna för att ställa frågor, det är även via respektive terapeut du bokar din tid.
Adress: Egil Linge Psykoterapi AB, Sveavägen 74, 113 59 Stockholm och Spitelgatan 5, 621 55 Visby

Om våra mottagningar
Sedan år 2000 är jag och Egil bosatta i Visby men eftersom vi har två mottagningar, dels en i Visby och en i Stockholm, så veckopendlar vi mellan dessa städer.