banner_Isa 

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter
Tel: 070-777 75 75

Mejl: isavdbosch@hotmail.com

Var ligger min mottagning?
Förutom hos Egil tar jag emot klienter vid mottagningen som ligger ett stenkast från Fridhemsplan i ett lugnt och vackert samtalsrum.

Utbildning
– Leg. Psykolog
– Flertalet utbildningar inom kris-och trauma, coaching, organisationspsykologi.
– EMDR-utbildad
– Specialist inom arbetsliv och organisation, Psykologförbundet.

Lite mer om mig själv
Jag har varit intresserad av psykologi och filosofi så länge jag kan minnas. Drivkraften har varit en nyfikenhet på livets mening och vad som utgör ett gott liv. 1996 blev jag klar psykolog och under årens lopp har jag arbetat både kliniskt inom psykiatrin, som psykolog inom företagshälsovården och privat som psykolog. Intresset för utveckling på individ, grupp och organisationsnivå har gjort att jag också arbetat som HR- strateg, konsult och organisationspsykolog med inriktning på ledarutveckling. Den röda tråden har varit det goda samtalet som grund för utveckling och ett gott liv. Under mina år som anställd inom psykiatri och företagshälsovård så kom jag i kontakt med många patienter som upplevt kriser och olika typer av trauman i sina liv och upptäckte att samtalet inte alltid räckte till. Då utbildade jag mig i EMDR, en metod för att arbeta med PTSD (posttraumatisk stress). Intresset för reaktioner av kris- och trauma och vad som är verksamt för att må bra igen gjorde att jag i allt högre grad började intressera mig för anknytningsteorier och dess betydelse för våra relationer.

Kostnad för behandling
Individuell terapi: 1 100 kr/50 min

Klientkategorier
Klienter söker för ett brett spektra av olika utmaningar. Det kan vara relationsproblematik, ångest och oro, nedstämdhet, utmattning, upplevelser av kris och trauma eller rent existentiella frågeställningar kombinerat med en vilja att utvecklas yrkesmässigt och personligt. Idag arbetar jag med klienter vid sidan om mitt ordinarie arbete som organisationspsykolog.

Hur går det till?
Du tar en kontakt och vi träffas förutsättningslöst en gång. Det viktiga är att kontakten känns bra för dig. Att du känner att det här är en person som jag får förtroende för. Vi talar också om vad du vill uppnå och vad som är realistiskt att åstadkomma på ett visst antal gånger. Ibland kan man arbeta med ett avgränsat problem några få gånger och andra gånger behövs fler tillfällen. En genomsnittlig terapi tar ofta 10-15 gånger.