banner_charlotte

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter
Tel: 070-7217598
Mejl: charlotte@narhetsakuten.se
Hemsida: www.narhetsakuten.se

Var ligger din mottagning?
På måndagar är jag hos Egil på mottagningen på Sveavägen 74, Stockholm. Övriga dagar är jag på min mottagning på Sabbatsbergsvägen 8 i Vasaparken, Stockholm.

Utbildning
Klinisk Sexolog 90 p Göteborgs universitet, socionom och legitimerad psykoterapeut.

Klientkategorier
Jag arbetar med par och enskilda i samtal om relationer, sexualitet, stress, ångest, depression och livet. De sexuella symtomen kan vara impotens, minskad eller ingen sexlust, tidig utlösning, fördröjd utlösning, vaginism, vestibulit, oförmåga att få orgasm mm.

Hur vidareutbildar du dig?
Jag läser alltid på någon intressant litteratur för att hålla mig uppdaterad och är medlem i APA, ESSM, SFS, RFSU, SFFT och prenumererar på en rad faktatidningar. Jag får kontinuerlig handledning av Egil Linge på hans mottagning.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?
Jag har 4-6 samtal per dag, ungefär lika många par som enskilda söker till mig. Under dagen tar jag pauser från samtalen, en Bikramyogaklass, lunch eller läsning.

Lite mer om mig själv
Jag är en 70-talist som gillar att gå på konserter och se mina 80-talsidoler göra comeback, weekendresor till storstäder, TV och fotografering. Jag har också en stor egen familj med många barn.
Jag visste tidigt att jag ville bli sexolog. Jag ville knäcka mysteriet och förstå vad det är som är så spännande och underbart och samtidigt så knepigt och svårt att få till.

Kostnad för behandling
Enskilt samtal: 1000 kr/45 min
Parsamtal: 2 000 kr/90 min

Hur långvarig är en typisk terapi?
En genomsnittlig samtalsserie för sexuella svårigheter är 5-10 samtal, men om du vill gå vidare så utvecklas samtalen till en traditionell terapi som håller på längre, ca 20-30 samtal, ibland mer.

Hur går det till att inleda en terapi hos dig?
Du bokar via mail, sms eller telefon. Efter 1-3 samtal gör vi en plan för hur vi tillsammans ska kunna hjälpa dig mot dina mål.

Min app Sexuella problem finns att ladda ner i AppStore och innehåller en mängd råd kring hur du bäst får hjälp kring olika typer av problematik i samlivet.
Charlottes_app